Wat is Stockbrowser?

Stockbrowser is een gratis programma dat zeker handig is voor de particuliere belegger. Het programma is inmiddels een aantal jaren oud, maar doet nog steeds waarvoor het indertijd is gemaakt, namelijk het bijhouden van de koersontwikkeling en het overzichtelijk houden van verschillende portfolio's.

Stockbrowser startscherm

Koersen kunnen met vaste tussenpozen worden opgehaald en er kan zelf aangegeven worden wanneer de koersen moeten worden opgehaald. De koersen worden een keer per dag opgeslagen, namelijk de laatste keer dat de koersen zijn opgehaald. Hierdoor wordt er over de tijd heen een grafiek gemaakt waarin een aantal aspecten van technische analyse van aandelen naar voren komt.

Stockbrowser grafiek

Binnen Stockbrowser kunnen ook verschillende portfolio's worden aangemaakt. Met de koersen die dagelijks worden opgeslagen wordt een beeld gevormd over de portefeuilles over de tijd heen. Dit kan per portefeuille worden bekeken, maar er kan ook een overzicht worden getoond waarin verschillende portefeuilles zijn meegenomen.

Het programma is te downloaden via de links sectie van deze site.

 

© 2009 Skuzet. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.